Wij zijn Marte Vissers & Marlouse van ’t Wout.

Samen sparren wij graag over maatschappelijke vraagstukken. Juist in deze tijd houden wij ons erg bezig met hoe wij in de wereld staan en wat wij kunnen bijdragen binnen onze professies, maar buiten de gebaande paden. Het gaat ons aan het hart dat er een kloof aan het ontstaan is in Nederland en in onze stad, Den Haag. Dit project lijkt ons een uitgelezen kans om onze ideeën om te zetten in een product of onderneming voor een inclusieve maatschappij. 

Wij zijn veel bezig met de vraag ‘Hoe creëer je maatschappelijke impact?’, onder andere omdat we daar dagelijks mee bezig zijn in ons werk als pedagoog en ontwerper.

Onze droom is een maatschappelijke onderneming neer te zetten waarin we bijdragen aan een inclusieve samenleving. Verbinding zoeken tussen verschillende mensen, en tussen onze beider werelden – educatie en ontwerp – zien wij als een uitdaging. 

Wij hopen in de toekomst te zien dat jonge kinderen en het gezin zo vroeg mogelijk worden ondersteund bij het in het aanraking komen met taal. Zo wordt de achterstand minimaal en zijn er gelijke kansen. Wij worden geïnspireerd door typografie, beeld en door leren door te doen, ervaren en voelen. Dit kan volgens ons worden ingezet om op een verfrissende manier de gezinnen te bereiken en te verbinden.

We zien erg uit naar dit avontuur en hopen ons enthousiasme om te kunnen zetten naar concrete stappen.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu