HEMA Foundation gelooft dat design een enorme potentie heeft om oplossingen te bieden voor maatschappelijke vraagstukken. Daarom lanceren wij de HEMA Foundation Accelerator. Een training- en coaching programma voor opkomende designers die een positieve impact op deze wereld willen maken. Ben je een ondernemende design student of heb je maximaal vijf jaar werkervaring als ontwerper? Dan is dit je kans!

De Accelerator helpt jou om impactvolle concepten te creëren die bijdragen aan de overkoepelende missie van de HEMA Foundation: het tegengaan van taalachterstanden bij kinderen van 0 – 4 jaar en het gezin. Je kunt je eigen (bestaande) concept aandragen of een compleet nieuw concept bedenken tijdens de Accelerator. Alles is mogelijk. Je hebt geen ervaring nodig op het gebied van taalontwikkeling!

Uiteraard helpen we je ook om jouw concept tot een succesvolle business te maken. Je krijgt namelijk toegang tot een breed netwerk aan investeerders, ondersteuning bij het opzetten van crowdfunding én de beste 3 concepten krijgen €5.000 startkapitaal. De concepten blijven volledig eigendom van het ontwerpteam en het is aan de ontwerpers om te bepalen wat zij aan het einde van de Accelerator willen doen met het concept.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu