team

  1. Home
  2. chevron_right
  3. team
Change your cover photo
OlgaLotte
Change your cover photo
Wij zijn Olga van Lingen en Lotte Jonkergouw. Onze gedeelde fascinatie voor human centered en social design, heeft ons tijdens de accelerator samengebracht.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Er is nog veel te winnen op het gebied van taalontwikkeling. Wij willen met onze ontwerp opvoeders laten inzien dat taalvaardigheid niet enkel groeit door het georganiseerd leren van woordjes. Opruimen, koken of fietsen zijn van die dagelijkse bezigheden waarbij je heel ongedwongen een waardevolle interactie met een kind kan aangaan. Deze bevinding lijkt misschien een open deur, maar ouders worden overladen met goedbedoelde adviezen en vergeten soms bijna dat het zo simpel kan zijn. In het enorme aanbod van taal-leer-apps wordt het belang van interactie tussen ouder en kind verdrongen. Met onze tool willen we opvoeders vaardigheden aanreiken waarmee ze gedurende spontane momenten hun kind zintuiglijk kunnen prikkelen. Het werken aan taalvaardigheid wordt daarmee in de toekomst onderdeel van het dagelijkse gezinsleven.
foto team

prodvijenieодноклассники вход на страницуумное продвижение нового сайтаemail advertising networkроллеты на окнаtime in st petersburg russia now

Menu